Коледа 2018

Коледно – Зимни Фотосесии 2018

Здравейте малки и големи! 

След многобройните запитвания и предварителни записвания е крайно време да дадем официален старт на записвания за Коледната приказка на вашето сладурче.

Тази година ще ви изненадаме с три коледни декора, и нещо различно. Освен коледните дрешки, които знаем ще приготвите за детето, нашето желание е да добавите и неговата любима пижамка, любима плюшена играчка и всичко друго, което то обича,  за да можем заедно да открем неговата най-красива усмивка.

Но, за да имате хубавия спомен, първо трябва да изберете вашия пакет и да запазите час.

Можете да изберете от: 

Пакет “Мини”  – до 15 обработени снимки /1 Декор или Фон/ Цена: 80 лв.

Пакет “Стандарт” – до 25 обработени снимки /до 2 Декора или Фона/  Цена: 100 лв.

Пакет  “Силвър” –  до 35 обработени снимки /до 3 Декора или Фона/ 1 художествено обработена снимка Цена: 120 лв.

Пакет  “GOLD” – до 50 обработени снимки /до 4 Декора или Фона/ + 3 художествено обработени снимки със сняг или други коледни ефекти – Цена: 150 лв.

Преди да направите вашия избор, моля да се запознаете с условията за провеждане на фотосесии, за да не губим взаимно времето си и с цел предотвратяване на недоразумения  🙂

Към пакетите можете да поръчате допълнително календари с индивидуална качествена снимка на детето с размер А4 на цена от 10 лв. Броят на календарите трябва да бъде заявен предварително, за да бъде гарантирана възможността за тяхното изработване. Опитът ми показва, че календарите са чудесен Коледен подарък за баба, дядо и други роднини. 🙂

Всички редовни клиенти на Verus Photography получават бонус към избрания пакет – 5 допълнителни кадъра и една допълнително художествено обработена снимка със сняг или други коледни ефекти.

ДРУГИ УСЛОВИЯ

Можете да закупите фотосесия и под формата на подаръчен ваучер, с който да зарадвате близки или приятели.

Започваме на 21 Ноември 🙂

Студиото се намира на същото място: Плевен, бул. ”Христо Ботев” 34 /под хотел „Балкан”, до магазин „Резерв”/

При нужда: 0887798355

Карта на Адреса ТУК:

Кадри от сесии 2017 можете да разгледате ТУК
Очакваме Ви