Коледни Фотосесии 2020

* * * * *

Здравейте малки и големи!

Предвид пандемичната ситуация и това, че съм с медицинско образование и очакващото се влошаване зимата дълго бях в дилема да има или не коледни фотосесии 2020. След като говорих с няколко родители, решението ми е следното: Заедно да положим максимални предпазни мерки, но да не лишим от коледни спомени вашето сладурче. Часовете ще са лимитирани и през по-големи интервали. В помещението ще се влиза с маски, които ще се свалят само за малко и при дистанция. В студиото ще работи пречиствател за въздух със 7-степенна пречистваща и дезинфекцираща система. Декорите ще са направени така, че да са с по-малко възможност на контакт между всяко следващо дете. Всички тези мерки са, за да съм 100% сигурен за моето, вашето и здравето на вашите близки!

.

Предлагаме следните коледни пакети:


Пакет “Мини”  – до 20 обработени снимки – 1 Декор или Фон – Цена: 90 лв.

Пакет “Стандарт” – до 30 обработени снимки – до 2 Декора или Фона – Цена: 120 лв.

Пакет  “Силвър” –  до 40 обработени снимки – до 3 Декора или Фона  +  1 анимирана снимка със сняг или други коледни елементи.– Цена: 140 лв.

Пакет  “GOLD” – до 50 обработени снимки – до 4 Декора или Фона + 3 анимирани снимки със сняг или други коледни елементи. – Цена: 160 лв.

Могат да бъдат добавяни още анимирани снимки на цена 10 лв/бр.

Преди да направите вашия избор, моля да се запознаете с условията за провеждане на фотосесии, за да не губим взаимно времето си и с цел предотвратяване на недоразумения  🙂

Към пакетите можете да поръчате допълнително календари с индивидуална качествена снимка на детето с размер А4, на цена от 10 лв. Броят на календарите трябва да бъде заявен предварително, за да бъде гарантирана възможността за навременното им изработване. Опитът ми показва, че календарите са чудесен Коледен подарък за баба, дядо и други роднини. 🙂

Всички редовни клиенти на Verus Photography получават бонус към избрания пакет + 5 допълнителни кадъра и 1 анимирана снимка със сняг или други коледни елементи.

ДРУГИ УСЛОВИЯ

Коледните сесии се осъществяват само и единствено с предварително запазен час, чрез лично съобщение във фейсбук страницата ми:  Verus Photography

Срок за предаване на снимките – 10 работни дни, като кадрите се изпращат в пълен размер и качество чрез линк архив. /Експресно издаване 3 дни + 50 % от цената/

Продължителност на фотосесията – от 20 до 45 минути, като в нея се включват и 10 минути за предразполагане на детето към обстановката.

Пакет „Мини“ важи за едно дете. За клиенти с две и повече деца минималния пакет е „Стандарт”, като за всяко следващо дете /брат или сестра / цената се увеличава с 15 лв. на дете, а снимките с 10.

Сесиите са детски, но при ваше желание се правят няколко снимки с родителите.

За да протичат снимките по-лесно и бързо, Ви моля детето/децата да идват с не повече от двама придружители, за да не се разсейват малките ни модели.

Може да носите до 3 тоалета за преобличане и чисти обувчици.

Декорите са оптимизирани за бебешки и детски фотосесии.

Важно е да дойдете навреме. Закъснението ще е за сметка на вашето време на фотосесията.

Ако детето не се чувства добре, болно е или има друг силен дискомфорт, моля за навременно уведомяване, за да потърсим друг възможен вариант.

Капаро няма да вземаме, но всички неявили се или не уведомили ни за възникнала невъзможност за провеждане на фотосесията в дадения час, получават автоматичен отказ завинаги за следващо записване за фотосесия.

Необработени кадри не се предоставят. Забранено е снимането с телефон!

Облечете детето си с тоалета, с който ще започнем снимки в студиото още у дома.

Важно!!! За да запазим хигиената в студиото, а и тази на вашите деца, любезно ви молим да носите домашни чехли със себе си. В случай, че нямате такива – ще ви предоставим при пристигане в студиото.

Можете да закупите фотосесия и под формата на подаръчен ваучер, с който да зарадвате близки или приятели.

Студиото се намира на същото място: Плевен, бул. ”Христо Ботев” 34 /под хотел „Балкан”, до магазин „Резерв”/.

При Нужда 0887798355

Карта на Адреса ТУК:

Очакваме Ви 🙂