КОРПОРАТИВНИ АДМИНИСТРАТИВНИ БИЗНЕС ПОРТРЕТИ

Коко Шанел е казала: „Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление.“

Вашите бизнес портрети са най-добрата Ви визитна картичка.

Бизнес портретът е изключително важен при изграждане на качественото професионално портфолио, автобиография, кампании, както и CV при кандидатстване за работа, профили в професионални социални мрежи като Linkеd In и др.

Портретите, които заснемаме като визия, пози и излъчване са съобразени изцяло с професионалните или личните Ви нужди като покриват всички съвременни стандарти и естетически критерии за качествена фотография и постобработка.

Бизнес фотосесиите са предназначени, както за големи компании и техните служители, така и за хора занимаващи се с малък и среден бизнес, нуждаещи се от по-добро лично представяне в сферата на своята дейност, сайтове и бизнес платформи.

За фирмите предлагаме корпоративни и бизнес портрети на място в офиса или в студио, както и портрети на бял или друг фон.

Заснемане на индивидуална портретна фотосесия, както и на групови бизнес портрети може да бъде осъществено в студио, на работното Ви място или в градска среда, според желаната от вас визия на снимките.

Нашата цел е да Ви представим в най-добрата Ви и позитивна светлина, така че да имате максимален успех в начинанията си.

Ако нямате ясен план как точно искате да изглеждат Вашите рекламни фотографии, ние сме насреща, за да ги обсъдим и открием заедно подходящия за Вас стил.

Примерни пакети за бизнес фотосесия: 

I Пакет – 10 Финално ретуширани кадъра от заснети до 50 кадъра. 1 облекло и 1 фон или локация. Заснемане до 30 минути. Цена 250 лв

II Пакет – 15 Финално ретуширани кадъра от заснети до 100 кадъра.  До 2 облекла и до 2 фона или локации. Заснемане до 60 минути. Цена 300 лв

III Пакет – 20 Финално ретуширани кадъра от заснети до 150 кадъра.   До 3 облекла и до 3 фона или локации. Заснемане до 90 минути. Цена 350 лв

За повече инфо моля пишете ни на: Официалната ни Фейсбук Страница: Verus Photography

Или позвънете на: 0887798355

Ето някои от лицата, които ни се довериха, за да направим техните „визитки“.
Благодаря за доверието!

 

Прокурор Владимир Николов.

Той е административен ръководител – Окръжен прокурор на Окръжна прокуратура гр. Плевен, председател на Асоциацията на прокурорите в България, преподавател в Националния институт на правосъдието.

Акад. д-р Григор Горчев, д.м.н.

Доктор на медицинските науки с три специалности – „Акушерство и гинекология“, „Онкология“ и „Хирургия“. Почетен ректор на МУ-Плевен. Носител на Почетния знак на Президента на Република България за особен принос в развитието на българската медицина. Пионер във въвеждането на роботизираната хирургическа система da Vinci в Югоизточна Европа и е първият български лекар, сертифициран за работа с нея. Носител на многобройни награди в България и чужбина за заслугите си в областта на онкогинекологията.
Управител:  УМБАЛ „Света Марина“   Повече инфо за него на адрес: svmarina.com

Петя Йотова и екипа Юробанк България АД  клон Плевен

Управител – Юробанк България АД  клон Плевен и Управител на Център за жилищно кредитиране, клон Плевен
1.Проф. Д-р Димитър Господинов, д.м.н
началник Клиника по Кожни и венерически заболявания към УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – гр. Плевен и ръководител Катедра „Дерматология, венерология и алергология“ към МУ– гр. Плевен.
2.Проф. Д-р Снежанка Тишева, д.м.н
Началник Клиника по кардиология и ревматология към УМБАЛ „Георги Страски“ – гр. Плевен от 2007 г. и Ръководител на Катедра „Кардиология, пулмология и ендокринология” от 2009 г. към МУ– гр. Плевен.
3.Д-р Константин Господинов – Kардиология.
4.Д-р Климентина Господинова – Кожни и венерически заболявания
5.Д-р Вероника Гинчева, д.м. – Кожни и венерически заболявания

Мирослав Петров

Към момента на снимките председател на Областно ръководство на ГЕРБ – Плевен, а после и Областен управител на Област Плевен.

д-р Христина Хайдудова

специалности : „Дерматология и венерология“ и „Обществено здраве и здравен мениджмънт“
Началник лаборатория в Клиника по Дерматология и Венерология към УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ ЕАД-Плевен
Университетски преподавател в МК при МУ, Плевен
Собственик и управител на Haydudova Aesthetic Center

Бойко Рачев  

Управител: фирма Илина оод
 

Деница Георгиева

Магистър по „Финансов мениджмънт“ и сертифицирана по обща психотерапия към демографския институт на Българска Академия на науките и изкуството. Директор отдел „Човешки ресурси“ на УниПОС ЕООД, част от шведската група Consilium Safety. Отговаря за процесите по подбор на персонал, кариерно развитие и обучение на служителите, ТРЗ и администрация, здраве и безопасност.   

Д-р Мартин Караманлиев 

Специализант в Клиниката по онкологична хирургия към Университетската болница в Плевен През 2017 г. завършва е Медицински университет – Плевен като първенец на випуска и е носител на наградата Златен Хипократ и Студент на годината  

Галина Тончева

Към момента на снимките: Директор „Човешки Ресурси“ Леони България

Одитор проект Южен поток

 

Дия Веселинова

Собственик на Салон DIYA – Beauty art by Diya Veselinova