Сватбена Фотография Шато Копса - Сватбен Фотограф в Шато

Младоженци

Денят беше 20 юли 2019 година и бе прекрасен за сватбена фотография, а аз пътувах за едно страхотно място за сватба с името винарна Шато Копса.

Минах през Троянски проход и ту слънце, ту дъга, ту дъжд ме съпроводи, гледайки красивата ни родина до регион, известен с розовото си масло, лавандула и вина. Слизайки от Кърнаре, стигнах до райското кътче, наречено винарски комплекс Шато Копса. Името му подсказва за българско преживяване с прекрасен френски привкус. Копса е страхотна бутикова винарна, много подходяща за нестандартно, уникално, различно и запомняща се сватбена локация!

Там ме очакваха, уверен съм, най-страхотните младоженци за този ден и както на място по-късно се уверих, най-емоционалната булка за сватбеня сезон.

Тя се казва Мария и е вулкан от емоции …. А младоженеца Георги – ту сериозен, ту забавен, но не по-малко чаровен от нея … с две думи един за друг са те и това ще го видите във всяка една снимка от тяхната сватбена фотосесия.

Денят беше емоция от слънце, страст, любов, жега, дъжд, облаци и замък, перфектен ден за сватбена фотография във винарна Шато Копса.

Благодаря на любезния персонал и на готвачите за невероятната кухня! С радост бих се върнал отново там!

Още сватбени снимки можете да разгледате и на адрес: ТУК

Сватбена Фотография – Verus Photography

Сватбен Фотограф – Verus Veritas Още сватбени снимки можете да разгледате и на адрес: ТУК

в нашата фейсбук страница : Verus Photography

или инстаграм: Verus Photography

Представям ви страхотните Мария и Георги, тяхната сватбена фотография и рецензия за нея!

 

Изключителен професионалист! Той изпълни денят ни с радост и ентусиазъм. Сватбените ни снимки са фантастични!