Мнения за работата ни можете да видите като кликнете на имената им. 

 

 

д-р Елица Краевска и д-р Красимир КраевскиИзкуството започва там където свършва имитацията! Благодарение на теб имаме най-хубавите спомени запечатани във времето…по най-добрия начин ! Благодарим!

Орхидея и Маркус ТаннебергерVerus, ти направи нашият незабравим ден вълшебен и успя да заснемеш всеки един специален момент за нас! Невероятен професионалист! Страхотна работа ! Благодарим ти от сърце. 🙂

Кристияна и Стоимен Домусчиеви: Ти успя да увековечиш не само хората, които засне, но и да уловиш магията на нашата любов. От момента, в който видяхме работата ти, знаехме, че ти си “нашият човек” 🙂 Искрено и сърдечно благодарим за невероятното отношение, търпение и професионализъм!

Виктория и Пламен Дикови: Фотограф не се става само с наличие на фотоапарат. Разковничето е да притежаваш усет към красивото и упоритост и да правиш нещата с любов. Ти откри своята страст, а ние открихме теб! Благодарим ти за широките усмивки, сълзите от щастие и за моментите, които изглеждат невъзможни, но ти ги улови!

Вилия и Кирил Петрови: Хиляди благодарности за теб, за професионализма ти, за любовта и страстта, която влагаш в работата си! Ти успя да уловиш най-прекасните моменти в живота ни и да ги направиш вечни! Единственото, което остава.. Благодарим!

Hristina BelevaНай-точната дума,която описва всичко е Професионализъм с голямо “П”-съвкупност от страхотно отношение към деца,към родители,към гости и когато получиш крайния резултат(снимките)-разбираш,че си направил най-добрия избор!!!

Кристина Атанасова: Много сме доволни от добре свършената работа! Имаме най-прекрасните снимки от нашата сватбена приказка, направени с много талант и професионализъм 🙂

Патрисия Върбанова: Силни адмирации за добре свършената работа!!! Очарована съм от подхода, отношението и професионализма, които бяха използвани през цялото време. Нямам думи да опиша хилядите си благодарности за добре свършената работа: снимките- уникални, преживяванията – незабравими, спомените – уловени!!!! Едно огромно БЛАГОДАРЯ от абитуриентите випуск 2015 на ДФСГ “Интелект”, които се довериха в професионализма ти!!!

Свилена Бончева: Невероятен професионалист, на който се доверихме не веднъж! Дари ни с прекрасни спомени от нашата сватба! Спомени… благодарение на моментите любов, които улови и запечата в снимки! Не се колебайте, дали да му се доверите!!!!

Мариета Иванова:  Уникален фотограф, можете да му се доверите на 100%, професионалист от класа, а снимките, които ще ви направи нямат равни. Не бих могла да имам по-хубави сватбени снимки! Благодаря много!

Албена Петкова:  Когато, човек прави нещата с желание и любов те стават красиви. При Verus Photography желанието  и любовта , към това което прави е огромна. Доказа го с Коледната сесия, която ни направи. Не се замисляйте, подарете си красота запечатана с любов.

Силвия Маринова:  Ако търсите нещо различно, нещо уникално, нещо неповторимо или казано с една дума – професионализъм, няма да сгрешите ако се доверите на този фотограф! Страхотен човек, много съм доволна от отношението и вниманието, което получихме и от коледните снимки, които направи на детето ни! Отново ти казвам едно голямо благодаря!

Петя Георгиева:  Уникален професионалист и човек. Изключително търпелив, любезен и коректен. Има страхотно отношение към децата, знае как да ги накара да се усмихнат и искрено да се забавляват по време на снимките. Много сме доволни, снимките наистина са невероятни !!! Бих го препоръчала на всички 🙂

Петя Трифонова:  Уникални снимки, невероятен професионализъм и резултатът е на лице! Когато фактите говорят думите са излишни. Спомените са за цял живот ,за това трябва да са качествено заснети ! 🙂 /Абсолвент-Свищов випуск 2015/

Христина Савчева: Благодаря за прекрасните спомени,  от всеки кадър лъха иновативен професионализъм! Не правете компромис с качеството,  доверете се на Verus photography!

Ралица Блажева :  Очарована съм от работата , коректността и вниманието на Verus Photography. Благодарение на чудесния му подход към децата коледната ни фотосесия се получи страхотно ! Благодаря за чудесните снимки. Препоръчвам ви го !!!

Росица Иванова: Аз също съм много доволна-отличен професионалист, различен и неповторим, с индивидуален подход към децата.

Виктория Бояджиева: Определено останахме доволни от добре свършената работа, направени с много старание, професионализъм, хъс и голямо количество талант. За мен това е формулата на истинския успех! Благодаря за прекрасните снимки!

Цветелина Колева: Имам най-прекрасните снимки от абсолвентския си бал… Не просто снимки, а една 4 годишна история. Запечатайте своята приказка. Аз го направих! 

 Галя Тонова: Страхотен фотограф и професионалист! Снимките, които ни направи са уникални! Улавя невероятни мигове, които ни вълнуват и има страхотен подход към децата. Хиляди БЛАГОДАРНОСТИ и професионални успехи !

Деница Вълчева: Очарована съм от крайният резултат. Това не са просто снимки…, а живи снимки. Този човек умее да “сканира ” души!

Николай Бончев : Уникален фотограф и професионалист! Много се радваме, че направи спомените от сватбата ни вечни. Страхотна сватбена и предсватбена фотосесии имаме. Просто професионалист! Благодарим му! 🙂

Марияна Петрова: Страхотен професионалист! Много сме доволни от сватбената фотография, има невероятния подход да улавя точния момент!

Деси Нанкова: Невероятен професионалист ! Доволна съм ,че се доверихме именно на него в един от най-важните дни от нашият живот 🙂 Той запечата нашите спомени…и винаги ще се доверявам на него за нашите празници 🙂

Елена Белева: Изключително добър фотограф, с когото се работи много лесно. Снимките са професионални, наистина успява да улови моментите,които ни вълнуват и да ги пресъздаде така, както искаме да ги видим. С удоволствие ще ползвам услугите му отново.

Яница ЛиневаМного съм доволна от вниманието и отношението което получихме и разбира се от направените снимки. Коректен и Способен. За в бъдеще пак ще използваме услугите на Verus Photography.

Борислав Кипров: Уникален, различен, неповторим, професионалист!

Здравка Нанкова: Страхотен професионалист! Улавя невероятни мигове на щастие в точния момент.  Дъщеря ми е само на 9 месеца, а вече е влюбена в него и му позира с удоволствие:)

Ирена Николова: Много съм доволна – има невероятен подход към децата и снимките са много добри!

Можете да видите част от лицата оставили мнението си като кликнете на имената им. 

Ако харесвате работата ни, моля оставете препоръка за бъдещи клиенти за които вашето мнение ще представлява интерес.

Благодаря за отделеното време.