Обичате да се снимате?

Има възможност за безплатна професионална фотосесия и тя се нарича TFP.

Time For Print  (TFP) е термин, който във фотографията се използва, за фотосесия при която договорка е следната: фотографът се съгласява да предостави на модела определен брой снимки от фотосесията (заедно с ограничени права за лично ползване) в замяна на времето и позирането на модела.

Този тип фотосесии са чудесен начин начинаещите (и не само начинаещи) модели да натрупат опит, да усъвършенстват уменията си и да изградят собствено портфолио.

Ако имате интересна идея за снимки, но нямате финансовата възможност да ангажирате фотограф или модел, ТФП фотосесиите са много добър вариант да реализирате идеята си.

За да кандидатствате моля да попълнете ТФП формата и при възможност ще се свържа с вас.

Кога и дали ще се възползвам от вас като модел зависи от свободното ми време и от това какво лице ми трябва за дадена фотосесия.

Сесията може да се случи скоро или след време, но е добре да знам за вашето желание и готовност да застанете пред обектива ми. Изпратените от вас данни остават само за служебна цел.

По закона за авторското право всички снимки са 100 % авторска собственост на автора, като модела получава копие от най-сполучливите снимки, които има право да използва само и единствено за лични цели без да ги променя с допълнителна пост обработка като при използването им споменава името на автора. С попълването на ТФП формата „модела“ неотменимо и перманентно по закона личните данни GDPR се съгласява, че дава своето съгласие за по горе написаното и че автора може да използва снимките както намери за добре, с изключение на такива накърняващи човешкото достойнство.

Снимките биват обработени според графика и свободното време на фотографа и нямат фиксиран срок.

Малка част от фотосесии можете да разгледате под формата както и в фейсбук страницата Verus Photography

За да заявите желанието си, моля попълнете формата:

Забележка, при някои телефони има явно проблем с прекачането на снимки, можете да използвате компютър ако имате желание 🙂

  Име и фамилия

  Град

  Възраст

  Цвят на очите

  E-mail

  Цвят на косата

  Височина

  Тегло

  Телефон за контакти

  Фейсбук профил

  Снимка лице

  Снимка в цял ръст

  Снимка по бански

  Какви снимки бихте заснели
  ПортретниМодниДетскиСемейниПо банскиПо бельоБоди-артТоплесАктовиДруги