Здравейте, аз съм Цветомир или по-познат като Verus 

По образование съм рехабилитатор, но фотографията е моето хоби и страст превърната в професия с цел да правя това, което обичам като запазвам вашите спомени по най-добрия възможен начин с най-високото възможно качество.

Познанията ми по анатомия и опита ми в сферата на модата ми помагат да представя човека в най-добрата му светлина, по начин по който, вярвам, че той би се харесал повече.

Спомените избледняват, но снимките остават, а какво по-добре може да пази и събужда спомените ни, от качествена фотография!

Обожавам да снимам и да оставям частица от себе си в живота на хората, като запаметявам по най-добрия възможен начин вашите важни моменти в живота или просто самите вас с цвят, светлина и безкомпромисно качество!

Вашите спомени заслужават най-доброто качество и затова снимам с най-добрия апарат за 2023-2024 NIKON Z8, но смятам, че не техниката е най-важната, а психологията и подходът към момента, човека пред обектива и правилната и подходяща постобработка изпълнена с цвят и светлина!

Старая се да уловя реалността, но и помагам колкото е нужно, за най-добрия спомен.

Страстта ми към фотографията започна с фото кръжок преди 22 години като последните 12 години стана моя професия и вече имам заснети над 3 000 000 кадъра и хиляди доволни клиенти. В сектор „Kлиентите“ можете да прочетете какво мислят те за работата ми и мен самият, а техните думи е най-добре да описват и говорят!

Ще се радвам да съм Вашият Фотограф и заедно запазим най-добрите Ви спомени !