Коледни Фотосесии 2022

* * * * *

Здравейте, малки и големи 🙂
Коледа е времето в годината, когато семейството е по-важно от всякога, а коледните сесии на фона на приказен декор са прекрасен начин да се запази както този момент, така и най-прекрасната усмивка на вашето сладурче 🙂

Предлагаме следните коледни пакети:

~ Пакет “Мини”  – до 25 обработени снимки – 1 Декор или Фон – Цена: 140 лв.

~ Пакет “Стандарт” – до 35 обработени снимки – до 2 Декора или Фона – Цена: 170 лв.

~ Пакет  “Силвър” –  до 45 обработени снимки – до 3 Декора или Фона  +  1 снимка със сняг или други коледни елементи. Цена: 200 лв.

~ Пакет  “GOLD” – до 60 обработени снимки – до 3 Декора или Фона + 5 снимки със сняг или други коледни елементи.  Цена: 250 лв.

~ Пакет  “Платинум” – до 70 обработени снимки – до 4 Декора или Фона + 10 снимки със сняг или други коледни елементи. Цена: 300 лв.

Могат да бъдат добавяни още анимирани снимки на цена 10 лв/бр.

Цените за час събота и неделя са с + 30 лв. към избрания пакет, а през седмицата ще снимаме от 14 до 20ч.

Към пакетите можете да поръчате и календари с качествена снимка на детето с размер А4, на цена от 15 лв. Броят на календарите се заявява предварително. Опитът ни показва, че календарите са чудесен Коледен подарък за баба, дядо и други роднини. 🙂

Всички редовни клиенти на Verus Photography ще получават и подарък. 🙂

ДРУГИ УСЛОВИЯ

* В студиото ще работи пречиствател за въздух със 7-степенна пречистваща и дезинфекцираща система гарантираща вашата безопасност, а аз самият съм преболедувал и ваксиниран!

* Коледните сесии се осъществяват след предварително запазен час, чрез лично съобщение във фейсбук страницата:  Verus Photography

* Срок за предаване на снимките – 14 работни дни, като кадрите се изпращат в пълен размер и качество чрез линк архив. /Експресно издаване 3 дни + 50 % от цената/

* Кадри, които не са във финалната селекция, се смятат за технологичен брак и не се пазят и не се дават на клиента.

* Продължителност на фотосесията – от 20 до 45 минути, като в нея се включват и 10 минути за предразполагане на детето към обстановката.

* Пакет „Мини“ важи за едно дете. За клиенти с две и повече деца минималния пакет е „Стандарт”, като за всяко следващо дете /брат или сестра / цената се увеличава с 20 лв. на дете, а снимките с 10.

* Сесиите са детски, но при ваше желание се правят няколко снимки с родителите.

* За да протичат снимките по-лесно и бързо, Ви моля детето/децата да идват с не повече от двама придружители, за да не се разсейват малките ни модели.

* Може да носите до 3 тоалета за преобличане.

* Важно е да дойдете навреме, но не по-рано от 5 мин. преди часа Ви. Закъснението ще е за сметка на вашето време на фотосесията и ако закъснеете повече от 15 мин сесията се отменя.

* Ако детето или вие не се чувствате добре, болни сте или имате друг силен дискомфорт, моля за навременно уведомяване, за да потърсим друг възможен вариант.

* Капаро не вземаме, но при невъзможност да се явите, моля да ни уведомите, иначе ще се брои за неуважение 🙂

* Необработени кадри не се предоставят. Забранено е снимането с телефон!

* Облечете детето си с тоалета, с който ще започнем снимки в студиото още у дома и разбира се, ако желаете ще се направят няколко снимки и с вас родителите!

Можете да закупите фотосесия и под формата на подаръчен ваучер, с който да зарадвате близки или приятели.

Студиото се намира в гр.Плевен – Макси Трейд Център, ул. „Цар Борис III” №12. Ет.3 Офис 90

Само с предварително запазен час! 

При Нужда 0887798355

Карта на Адреса ТУК:

Ще продължим и януари 2023 та 🙂

За час моля пишете на fb: Verus Photography

Отзив от Клиент коледни сесии 2021:

По случай първата Коледа и първа фотосесия на нашия син, ние се доверихме на Verus Photography. Изключителен професионалист, коректен е и подхожда с внимание към детайлите! Освен това, по отношение на снимането на по-малки деца, напълно може да му се доверите – запознат е с позициите, в които може да бъде поставено едно дете в ранна възраст и нещо повече – има невероятен подход. Прекарахме си много приятно по време на фотосесията! Благодарни сме за качествените и приказни снимки! Препоръчвам ви го! Зорница Банишкa

 

Показани по долу кадри са от сесии 2022